Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 8, 2015

Eddydm woog op het moment van schrijven 89.40 kg (bmi: 28.22).

14dagen op reis geweest .... en genoten. Zowel van de omgeving, als van het gezelschap, als van het eten en de dranken ...
En dan constateren dat je eens niet bijgekomen bent van gewicht.
Een prima zaak!
Wellicht te wijten aan het feit dat we (= mijn echtgenote en ik) toch wel opgelet hebben wat we aten ... en vooral wat we dronken ... Meestal gaan we nogal vlug over in vakantie-modus in warme landen naar het drinken van een frisse pint. Dat hebben we nu vermeden.
Bovendien hebben we ook wat aan lichaamsbeweging gedaan. Wat meer gewandeld dan anders. Ik heb me zelfs gewaagd aan zwemmen (ik leef al jaren met het idee dat ik niet kan zwemmen, maar uiteindelijk heb ik nu ervaren dat het eerder schrik is die me ineens bevangt als ik geen zekerheid meer heb om met de voetjes aan de grond te kunnen komen en dan nog steeds hoofd boven water te houden :-)). Er was een fitnesszaaltje in het hotel en ik heb daar ook een paar keer een bezoekje aan gebracht ...

Thuisgekomen zijn we overgeschakeld naar normaal regime. Wellicht hadden we in vakantie nog veel vocht opgestapeld (als reserve tegen de warmte) en zijn we die eerst kwijt gespeeld.

Gisteren heb ik gezondigd. Het was immers mijn verjaardag ... en dat hebben we terug gevierd met een hapje en een drankje. Resultaat was dan ook te merken op de weegschaal, maar .... we weten al uit ervaring dat we dit terug kunnen werken :-)


We doen voort!

August 23, 2015 om 03:20
Gefeliciteerd Eddy, met je verjaardag en met je resultaten, dat gaat prima hier zie ik!
Heb zelf ook zo'n prettige ervaring terug van vakantie, ben zelfs afgevallen. Denk ook dat het te maken zal hebben met veel meer activiteit in de buitenlucht. Als je dan ook nog een beetje oplet met eten en drinken gaat het proces op goed tempo door, erg fijn.

Fijne week en veel succes weer!
January 3, 2016 om 10:23
de beste wensen voor 2016. en dat we de laatste kilo's mogen verliezen :-)
Onbekend
October 19, 2016 om 09:40
Hoe gaat het nu met je? Schrijf je weer een keer een nieuw dagboekbericht?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan